У п’ятницю 28 грудня 2012 року о 10.00 год. у м. Луганськ в приміщення тренінгового залу ТРК Космос (Луганськ кв Дружби, 19) Громадянська мережа ОПОРА проводитиме круглий стіл на тему: «ОСББ та монополісти : партнерство чи протистояння?»

Під час круглого столу представники ОСББ м. Луганськ будуть обговорювати шляхи вирішення проблем, які виникли у ОСББ по співпраці з монополістами, зокрема з ТОВ «Луганськвода».
Постачальник води для Луганської області - ТОВ «Луганськвода» розпочало війну з ОСББ , а саме у листопаді 2012 р. було заблоковано рахунки ОСББ в судовому порядку, вимагаючи зміни схеми нарахування коштів за воду. Зокрема керівництво ТОВ «Луганськвода» вимагає від керівників ОСББ організувати збір коштів від власників квартир в будинку і зрештою централізовано перераховувати зібранні кошти в «Луганськводу». Якщо ж виникає затримка з оплатою, то адміністрації ОСББ погрожують штрафами. Однак адміністрація ОСББ не має, ані людських, ані матеріальних ресурсів щоб організувати збір платежів та перераховувати їх в ТОВ «Луганськвода».


План заходу:

1. Огляд проблем, які мають ОСББ у співпраці з монополістами м. Луганськ за 2012 р.
2. Шляхи вирішення проблемних відносин ОСББ з ТОВ «Луганськвода».