Учасники тестування складатимуть англійську, іспанську, німецьку та французьку мови. Англійська мова є найбільш популярною, з великим відривом відстають німецька та французька. Найменше учасників прийдуть на тест з іспанської. Час виділений для відповідей - 120 хвилин.

  Завдання, які цього року виконають учасники, складаються з запитань з вибором однієї правильної відповіді, на встановлення відповідності, визначення правильності/неправильності твердження та заповнення пропусків. Також учасники писатимуть короткий текст іноземною мовою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спостерігачі ГМ ОПОРА здійснюватимуть моніторинг тестування з англійської мови у 17 регіонах та покриють 40% пунктів здачі ЗНО в Україні. На кожному з них працюватиме по двоє представників організації.

 Завдання активістів - дати оцінку якості роботи відповідальних за пункт тестування, інструкторів, чергових та загалом організацію ЗНО. Вся інформація від громадських спостерігачів стікатиметься до центрального офісу за допомогою смс-повідомлень та розгорнутих звітів до кінця дня.

 Нагадуємо, що 8 червня об 11:15 розпочнеться у прес-центрі «ІнтерМедіа консалтинг»: http://www.imk.com.ua/ua/anounce/

 

Контактна особа:

Ольга Айвазовська
Голова Правління Громадянської мережі ОПОРА
063-617-97-50

 Довідково: Спостереження ведеться в рамках національної кампанії спостереження за ЗНО до якої залучені ГМ ОПОРА та Комітет виборців України, за сприяння Міжнародного фонду "Відродження" та Альянсу Програми сприяння незалежному тестуванню в Україні (USETI Legacy Alliance).