Всеукраїнська громадська організація «Громадянська мережа «ОПОРА» оголошує конкурс на вакансію координатора проекту “Європейські практики та стандарти для українських виборів”. Вакансія оголошується, з метою пошуку підрядника, який братиме участь у підготовці проектної заявки, адмініструванню проекту, у разі його успішного відбору та отриманні фінансування на програмну діяльність.

Загальною метою Проекту є забезпечити належного законодавчого поля для проведення виборчих кампаній на трьох рівнях (місцеві, президентські, парламентські) завдяки вдосконаленню виборчого законодавства, постійному моніторингу дотримання рекомендацій європейських інституцій, що стосуються стандартів проведення виборів, а також підготовці всеукраїнської кампанії спостереження за виборами.

Зокрема, в рамках Проекту планується виконати такі завдання:

1) Забезпечення належного законодавчого середовища для учасників місцевих виборів, мешканців територіальних громад в межах України та репрезентативності органів місцевого самоврядування через якісний закон про місцеві вибори та реформування виборчої системи вцілому.

2) Якісний аналіз від незалежної інституції, якою є Громадянська мережа ОПОРА, щодо поступу на шляху до реформи виборчого законодавства та її відповідності рекомендаціям ОБСЄ-БДІПЛ, Венеціанської комісії, озвучених протягом 2012-2013 років.

3) Забезпечення методологічної та інформаційної платформи для організації якісного масштабного спостереження за виборами.

До обов'язків координатора Проекту входить:

- загальна координація усіх етапів розробки та імплементації проекту,

- пошук експертів та персоналу проекту,

- налагодження зв'язків з цільовими групами та бенефіціарами проекту,

- підготовка звітів за реалізацію проекту та комунікація з грантонадавачами.

 

Кінцевий термін

Кінцевий термін подачі заявок - 1 серпня 2013 р.

 

Подання заявок

Пропозиції повинні бути доставлені в офіс «ОПОРИ» кур'єром, поштою, факсом або електронною поштою.

Контактні дані


Контактні особи: Юрій Хорунжий

Телефон/факс: +380442862670

E-mail: [email protected]

Адреса: Київ, вул. Підвисоцького 10/10, офіс 3