Черкаська Самооборона розповсюдила відео, на якому невідома агітаторка роздавала людям похилого віку продуктові набори та друковану рекламну продукцію за кандидата в депутати міської ради від партії "Рідне місто" Ірини Семиніної. Відео оприлюднили у своїй групі Вконтакті та Фейсбук представники Самооборони. 

Окрім агітаційної преси, пакети містили пакунки з гречкою, чаєм, рисом, а також локшиною. Жінка, яка роздавала, стверджувала, що роздає це лише інвалідам і учасникам війни, згідно зі своїм списком.

Нагадаємо, що згідно з ст. 53 ч. 4 Закону України «Про вибори депутатів…»: «Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерей, товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора політичної партії, місцева організація якої є суб'єктом виборчого процесу, або інших агітаційних матеріалів, за умови, що вартість таких товарів не перевищує п'яти відсотків мінімального розміру заробітної плати) та інших матеріальних цінностей або робіт чи послуг».