6 листопада голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський зробив заяву про подання заяви про відмову від балотування Юрія Кармазіна. Голова ЦВК не оголошує, який саме з двох зареєстрованих Юріїв Кармазіних знявся з перегонів до оприлюднення відповідного рішення ЦВК. 

Громадянська мережа ОПОРА звернулась за роз'ясненнями до голови прес-слежби ЦВК Костянтина Хівренка: «Дійсно, станом на 5 листопада, надійшла заява від Юрія Анатолійовича Кармазіна про відмову від балотування на 94 окрузі. На найближчому засіданні ЦВК 8 листопада вона буде розглянута і оприлюднене рішення з цього питання.»

Кандидат у народні депутати Юрій Кармазін (1957 року народження) прокоментував ситуацію наступним чином: «Мені прикро, що Михайло Охендовський вирішив вдатися до маніпуляцій та «збереження інтриги» на виборчих перегонах. Я чітко розумію, що усі ці брудні технології інспіровані Присяжнюком, бо я є єдиним реальним опонентом провладному кандидату на окрузі. Я вважаю, що ЦВК не виконує обіцянку боротися із застосуванням технології двійників. В залежності від подальших дій ЦВК, можливо, це питання буду вирішувати у судовому порядку.»

Нагадаємо, що на останніх виборах до Верховної Ради 2012 року найбільше (33 кандидатів) знялося з перегонів у виборчому окрузі № 90 з центром у м. Біла Церква Київської області.