2 листопада у с. Гатне на святкуванні річниці визволення Київщини від німецько-фашистських загарбників Віце-прем’єр-міністр України Юрій Бойко назвав депутата Київської обласної ради від Партії регіонів Руслана Бадаєва кандидатом у народні депутати по 94 виборчому округу.

У громадсько-політичній газеті Васильківщини «Життя і слово» за 26 жовтня було розміщено матеріал, в якому голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк дякував Руслану Бадаєву - «за сприяння у придбанні реанімобілів французького виробництва. А коштують вони зовсім не дешево – 670 тисяч гривень кожний».

Нагадаємо, що медична реформа передбачена Соціальними ініціативами Президента та Програмою економічних реформ Президента на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», на неї виділяються бюджетні кошти.

dodatok1

 

dodatok1.1

3-го листопада по 94 виборчому округу було розміщено біл-борди, з яких Руслан Бадаєв вітає «з 69-ю річницею визволення України».

dodatok2

 

Громадянська мережа ОПОРА зауважує, що Руслан Бадаєв поки незареєстрований як кандидат у народні депутати, тому він не є суб’єктом виборчого процесу. Однак, така політична агітація призводить до нехтування принципом рівних можливостей.