10 вересня об 11:00 в приміщенні ІА «Українські новини» (м.Київ, вул. Еспланадна, 20, 1-й поверх) відбудеться прес-конференція на тему «Виборчий Кодекс: від декларацій до дій». Захід організований Громадянською мережею ОПОРА, Міжнародною громадською організацією «Інтерньюз-Україна» та Інститутом виборчого права.

Напередодні офіційного обговорення теми кодифікації виборчого законодавства, яке організовує Міністерство юстиції України, буде спростовано аргументи проти гармонізації законодавства, що регулює виборчий процес.

Учасники оголосять позицію експертних та профільних громадських організацій і  пояснять, яка основна політична причина несприйняття документу. Усунути неточності, дублювання та контраверсійні законодавчі норми варто невідкладно та із стратегічним завданням: припинити політичні торги навколо законодавчої бази під кожні вибори.

Учасники:

  • Юрій Ключковський, Президент Інституту виборчого права;
  • Ольга Айвазовська, координатор виборчих і політичних програм Громадянської мережі ОПОРА;
  • Євген Радченко, Директор з розвитку МГО «Інтерньюз-Україна».

Акредитація за номером 063 616 04 81, info@opora.org.ua.

 

За додатковою інформацією звертайтесь: 
Юрій Хорунжий,
прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА
063 616 04 81
 
Громадянська мережа ОПОРА – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.