24 липня о 13:00 у приміщенні Експертного клубу «Чиста політика» (м. Чернігів, вул. Полуботка, 6а) відбудеться презентація підсумків Громадянської мережі ОПОРА щодо роботи Верховної Ради України VII скликання «Верховна Рада: півроку після виборів».

ОПОРА презентуватиме аналіз обіцянок депутатів, обраних в одномандатних округах Чернігівської області. Окрім того, буде представлено законопроекти, ініційовані мажоритарниками, професійні досягнення депутатів і промахи, їхню відвідуваність засідань парламенту та профільного комітету.

Громадянська мережа презентує проміжні результати моніторингу роботи Верховної Ради України за півроку та експертного опитування щодо дієвості і незалежності законодавчої гілки влади. Дослідження здійснено з метою оцінки внутрішньо парламентських процесів, ролі Верховної Ради в суспільстві та системі державної влади, пріоритетних напрямків майбутньої діяльності парламенту та народних депутатів.

На захід запрошені народні депутати VІІ скликання, обрані за мажоритарними округами Чернігівської області.

Чекаємо на представників засобів масової інформації, громадських активістів та всіх бажаючих.

 

За коментарями звертайтесь:

Юрій Хорунжий, прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА, тел. 0636160481

Євгеній Романенко, обласний координатор Громадянської мережі ОПОРА в Чернігівській  області, тел. 0683866054

 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.