Громадянська мережа ОПОРА інформує, що усі без виключення виборчі дільниці у м. Васильків (Київська обл.) та Берегове (Закарпатська обл.) відкрилися вчасно для проведення голосування на позачергових виборах міських голів. Голосування проводиться з 8 до 22 години на 18 виборчих дільницях у Василькові та 13 дільницях у Берегові.

До уточненого списку виборців у Василькові внесено 33 тис. 265 осіб. 0,53 % виборців Василькова здійснюватимуть волевиявлення за межами приміщення для голосування.

До уточненого списку виборців у Берегові внесено 20 тис. 405 осіб. 1,3 % виборців здійснюватимуть волевиявлення за межами приміщення для голосування.

Окремі повідомлення спостерігачів ОПОРИ

Виборці 13 будинків на вулиці Коцюбинського м. Васильків, які належать до  дільниці № 321281, з невідомих причин не отримували запрошення на голосування. Виборці з цих будинків прибували на дільницю, але члени комісії не підтверджували їх наявність у списку виборців.  Після додаткових уточнень з боку виборців,  їх приналежність до цієї виборчої дільниці була все ж таки  підтверджена.

На ДВК № 321277 Василькова двоє чоловіків намагалися отримати виборчі бюлетені, незважаючи на те, що у них в паспортах не було вказано відповідного місця реєстрації. За словами секретаря ДВК, чоловіки показували йому проїзний квиток, називаючи його пропуском на голосування. Цим особам було відмовлено в отриманні виборчих бюлетенів.

На виборчій дільниці № 14012 м. Берегове Закарпатської обл. було виявлено невеликі тріщини на стаціонарній виборчій скриньці. Члени ДВК вирішили використовувати скриньку,  заклеївши  тріщини аркушем паперу.