У Виноградівському районі Закарпатської області невідомі пошкодили агітаційні біл-борди та сіті-лайти кандидата до обласної ради від Об’єднаної опозиції Ярослава Данка (виборчий округ №22).

На одних рекламних носіях хулігани фарбою написали слово «хабарник», а на інших – зірвали зображення кандидата.

Закарпаття

Як розповів ОПОРІ сам Ярослав Данко, у процесі виборчої кампанії рекламні агентства довго відмовляли йому у розміщені агітації, мотивуючи це тим, що рекламні площі зарезервовані іншими замовниками.

Про розміщення політичної реклами вдалося домовитися лише наприкінці минулого тижня. 

«Рекламу ми розмістили у четвер, 21 лютого, у другій половині дня, – розповідає Ярослав Данко. – Але вже у п’ятницю зранку, 22 лютого, матеріали на сіті-лайтах були зірвані. Після чого того ж дня  ввечері ми розмістили їх заново на сіті-лайтах і додали  біл-борди. В суботу ранком, 23 лютого, на всіх наших рекламних площах з’явилися написи з наклепами щодо мене».

За словами кандидата, він звернувся до правоохоронних органів із заявами про вандалізм щодо рекламних площ і у п’ятницю, і у суботу.

Також Ярослав Данко повідомив, що власнику рекламного агентства, яке розмістило його політичну агітацію, невідомі стали надсилати погрози.

Вибори до Закарпатської обласної ради пройдуть цієї неділі, 3 березня. Нових депутатів обиратимуть у 5-ти мажоритарних округах. Попередні депутати звільнили свої місця в облраді, оскільки усі стали депутатами Верховної Ради України.

Закарпаття

Закарпаття

Прес-служба ОПОРИ в Закарпатській області