Протягом тижня на електронну адресу місцевих ЗМІ Сумської області приходили листи, в яких невідомі люди звинувачували виборчий штаб партії "УДАР" в тому, що їм не заплатили за роботу

Лист на фірмовому бланку партії датований 8 листопада був такого змісту: «Доброго дня, шановні представники засобів масової інформації! Звертаються до вас колишні працівники обласного виборчого штабу Політичної партії «УДАР» в Сумській області. Сподіваємося на вашу підтримку та хочемо вам повідомити, що незважаючи на обіцянки, керівництво Політичної партії «УДАР» продовжує ігнорувати людей, не виплачуючи їм зарплату за роботу протягом всієї виборчої кампанії. За інформацією джерел з керівництва партії, гроші колишнім працівникам як обласного так і районних штабів, повертати не будуть. З 08.11.2012 розпочався збір людей щодо поїздки в Київ для пікетування офісу Політичної партії «УДАР».

Прес-секретар штабу Борис Орел в коментарі Громадянській мережі ОПОРА заявив, що це провокація.

- Зміст цих листів повністю не відповідає дійсності. Якби це було б правдою, то люди б прийшли в штаб або вийшли б на вулицю. Але ніхто до нас не звертався і штаб не має боргів перед працівниками. Зверніть увагу, що в листах немає жодних імен чи контактів, за якими можна було би зв’язатися з цими людьми. Тому ми заявляємо, що це провокація і неправда.

Цікаво, що 12 листопада з приводу цього листа висловив свою думку міський голова Сум Геннадій Мінаєв на сторінці у мережі facebook. Він написав: «Так бывает, когда лидер движения возлагает некоторые финансовые обязательства на региональные штабы и кандидатов, выдвигающихся в депутаты по регионам. Считаю, что невыплаченные финансовые обязательства должен исполнить сам Виталий Кличко, как исполнил их я ровно два года назад вместо «своих» кандидатов в депутаты городского совета».

1udar

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.