КиївКандидати у 223 окрузі Наталія Розинська та Вадим Гладчук розповіли про свої методи боротьби із Віктором Пилипишином і пояснили, навіщо їм балотуватися на повторних виборах

Замість анонсованої прес-конференції Віктора Пилипишина, яку в останній момент було перенесено, виступили двоє його конкурентів – кандидати у 223 окрузі Наталія Розинська та Вадим Гладчук.

Вони запевнили, що обстоюють інтереси виборців Шевченківського району і борються проти свавілля Віктора Пилипишина. Попри те, що не перемогли, визнають результат Юрія Левченка. Підтверджують, що за їхніми паралельними підрахунками «свободівець» справді переміг з відривом у 930 голосів.

Самовисуванець Вадим Гладчук вважає, що діюча ОВК є залежною від Віктора Пилипишина, тому дуже важливо, щоб на перевиборах в окружній комісії працювали інші люди. Він подав скаргу до ЦВК, в якій наводить підтвердження зв’язку деяких членів ОВК №223 із Віктором Пилипишином. Крім того, кандидат має намір балотуватися на повторних виборах і зробити все можливе, щоб вони пройшли чесно та прозоро.

Кандидат від Радикальної Партії Олега Ляшка Наталія Розинська наголошує, що як юрист бореться за повернення у комунальну власність Лук’янівського ринку і переконана, що серед «бритоголових» в ОВК №223 були рейдери, які у травні громили цей ринок.

Телеведуча також заявила, що балотуватиметься на повторних виборах.