Активістами штабу кандидата у депутати на парламентських виборах Віктора Коліщака здійснено напад на окружну виборчу комісію ОВО №188, яка працює у палаці творчості дітей та юнацтва міста Хмельницьк. Поступившись переможцеві усього 469 голосів (піввідсотка тих, хто проголосував), діючий голова Хмельницької районної держадміністрації переключив свої ресурси з опонентів на окружвиборчком

Подавши до окружної виборчої комісії чимало скарг і не дочекавшись їхнього задоволення, Віктор Коліщак (партія «Єдиний Центр», самовисування) дізнався, що з ЦВК повернуто протоколи для внесення технічних правок. І хоча на результат, виведений іще минулого тижня, вони не впливали, штаб зініціював захоплення апаратної, де встановлені центральні комп’ютери виборчої комісії одномандатного округу №188.

"Коли я відлучився на декілька хвилин, мені зателефонували працівники та повідомили, що до приміщення апаратної увірвалися люди і забирають протоколи з мокрими печатками без пояснення, - розповів голова ОВК Ігор Петраш (партія «РУСЬ ЄДИНА»). – В отриманому від ЦВК документі чітко вказано, де і які технічні помилки ми маємо виправити. Відповідно до Закону України ми маємо право виправити ці технічні помилки, бо вони не впливають на результат виборів.".

Ігор Петраш повідомив про інцидент правоохоронців. З оперативниками прибув начальник міського УМВС полковник Василь Птащук. Йому не вперше упродовж виборчої кампанії доводиться оцінювати навідповідність законності інцидентів за участю команди Віктора Коліщака. А за словами юрисконсульта ОВК №188 Дмитра Габінета, ці дії таки створили перешкоди у роботі окружної комісії. «І якщо цей факт буде встановлено правоохоронними органами та рішенням суду, то їм загрожує кримінальна відповідальність. Найсуворіше – це позбавлення волі терміном до двох років», - прокоментував юрист.

Коли члени окружної комісії змогли зібратися на засідання, у вестибюлі палацу дитячої творчості зібралися Віктор Коліщак та близько двохсот його прихильників. Вони створювали незручності для проходу дітей і викладачів. І хоч їх попередили про постанову адміністративного суду про заборону мирних зібрань у місті до 12 листопада, вони протягом двох годин не залишали громадського приміщення.

Свою присутність люди пояснювали неохоче, та й то переважно журналістам підконтрольного Вікторові Коліщакові «33 каналу». Перебування ж Віктора Коліщака, котрий вийшов з відпустки у день виборів, біля приміщення окружної комісії на території міста в райдержадміністрації пояснили так: «Голова у районі на зустрічі із громадою».