Як стало відомо спостерігачам ОПОРИ, сьогодні, 3 листопада, о 10:00 мало відбутися засідання ОВК виборчого округу №20

Згодом засідання перенесли на 12:00, де вже мали б затвердити підсумковий протокол підрахунку голосів по округу. Втім, як виявилося, на уточненні перебуває ще дві дільничні виборчі комісії. (Їх число може бути більшим. Інформація уточнюється).

До того ж паралельно відбуваються судові процеси. Зокрема, сьогодні, як відомо ОПОРІ, Волинський окружний адміністративний суд уже вдруге відмовив у задоволенні позову до окружкому кандидату-самовисуванцю Борису Загреві.

Окружна комісія у Горохові практично не інформує спостерігачів про хід засідання та чому затягується затвердження підсумкового протоколу по округу.

Громадянська мережа ОПОРА продовжує спостерігати за подіями, що відбуваються в окружкомі та повідомлятиме про це.

Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області

Детальніше:
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області
067 416 50 86
 
Довідково: 
Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур.