Щойно 194 окружна виборча комісія, що в м. Черкаси, у складі 9 осіб підписала і поставила печатки на двох протоколах. Відповідно вони набули чинності і засвідчили перемогу в окрузі Миколи Булатецького, кандидата у народні депутати від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Протоколи вже роздали членам ОВК і розмістили на стенді для ознайомлення. Тепер комісія збирається везти їх у Центральну виборчу комісію

Нагадаємо, що за даними сайту ЦВК, на 194 ОВК ще 1 листопада було опрацьовано результати вже на 100% дільниць, проте до цього часу велася запекла боротьба між Миколою Булатецьким і самовисуванкою Валентиною Жуковською, яка, відповідно до даних сайту ЦВК, має на 12 373 голоси менше.

Черкаси

За коментарями звертайтесь:
Сергій Варич
координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА
в Черкаській області
063 62 86 780
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур.