В Луганську на 104 виборчому окрузі члени виборчих комісій вже другу добу не можуть порахувати бюлетені. Станом на 12:00, 30 жовтня, пораховано лише 38% бюлетенів. Слід відзначити, що 104 округ єдиний, де лідирує позапартійний кандидат Володимир Струк. Його конкурент регіонал відстає від нього на 10% згідно даних ЦВК (оброблено 38% бюлетенів)

Слід відзначити, що голови дільничних комісій не витримували стояти в чергах і чекати та в понеділок ввечері, всупереч закону, кидали свої бюлетені в окружній комісії та йшли спати, а зранку вже повертались. Голова окружної комісії Тетяна Первун вважає, що довгий підрахунок пов'язаний з тим, що голови комісій багато помилок припускають в протоколах і їх часто приходиться переписувати. 

Також зафіксовано випадки, коли дільничні комісії привозили до ОВК бюлетені та протоколи в неопломбованих контейнерах, а самі контейнери пломбуються вже в ОВК. Звідки є ризики, що по дорозі протоколи можуть бути переписані та до ОВК доставлені протоколи з зовсім іншими даними по виборчих дільницях.  На окружній комісії знаходиться громадський спостерігач ОПОРИ, який слідкує за тим, як проходить прийом документі від ДВК в окружній комісії.