Окружна виборча комісія №217 відмовилася продовжувати своє засідання, яке відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України» є безперервним.

Сьогодні між 9 та 10 годинами  спостерігач ОПОРИ повідомив, що ОВК №217 встигла отримати протоколи та бюлетені у 8 ДВК. Ще 12 відправили на доопрацювання, а більше 50 ДВК ще чекають своєї черги. В ОВК повідомили, що роблять перерву у зв’язку з тим, що втомилися. Головам ДВК запропонували забрати протоколи з собою, а опломбовані коробки з бюлетенями залишити.

Протягом кількох годин комісія не працювала, оскільки більшість її членів пішли.

За останньою інформацією спостерігача ОПОРИ, станом на 13:20, частина членів ОВК повернулася. Їхня кількість виявилася достатньою для кворуму, тож комісія продовжила роботу. Однак голова, член комісії від Партії регіонів та ще кілька від інших - не повернулися.

Про перерву було також оголошено на ОВК №223, де раніше зафіксували випадки фальсифікацій на користь Віктора Пилипишина.  До приміщення комісії прибули спостерігачі від ОБСЄ.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що ОВК №216 також припиняла роботу. Однак, за інформацією спостерігача «ОПОРи», комісія продовжує роботу, хоча виник конфлікт. ДВК 800177 привезла уточнені протоколи, за якими"Батьківщина" замість 493 голосів набрала лише один. Це стало причиною скандалу, висвітлювати який прибули знімальні групи кількох телеканалів.