Юрій Бичковський, кандидат-мажоритарник по ВО № 183, не зміг проголосувати у зв'язку з відсутністю його прізвища в списках дільниці № 650631(ВО № 182), повідомляє активіст ГМ ОПОРА

Після перевірки списків, з'ясувалося, що в попередньому списку Ю. Бичковський є, а в уточнених списках його прізвище відсутнє. Одномандатний виборчий округ № 182 включає частину Дніпровського і частина Суворовського районів Херсона з населеними пунктами Дніпровського та Суворовського районних у місті Херсоні рад.


За інформацією активіста ГМ ОПОРА, отриманою від кандидати в депутати Юрія Бичковського, останній вирішив звернутися с заявою в суд. За його словами,в приміщеннях Суворовського і Дніпровського судів м.Херсона зібралося близько 20 осіб,які також  в день голосування  не виявили своїх прізвищ у списках виборців і  прийшли за рішенням суду про включення їх до списків. Але в суді Бичковському та іншим громадянам відповіли, що це питання буде вирішуватися на протязі 2-х днів, що є порушенням виборчого законодавства.