Під час прийому виборчої документації про підсумки голосування ОВК №99 від виборчої дільниці № 350888 (наркологічний диспансер) заступником голови окружної виборчої комісії №99 Чубченко Петром Івановичем було помічено передачу екземплярів протоколів ДВК про підрахунок голосів виборців, до уповноваженої особи партії ВО «Батьківщина» по виборчому округу №99 Колісніченко Роману Миколайовичу.

З цього приводу заступником ОВК №99 було зроблено зауваження та висловлено прохання повернути протоколи на робоче місце ОВК (на стіл), на що він отримав відмову. Колісніченко Роман Миколайович обґрунтував свої дії тим, що йому було передано екземпляр протоколу під №5, що не є порушенням виборчого законодавства України, тому він не має повертати його, а також пояснив, що зроблено це для того щоб, він мав можливість звірити достовірність оголошених даних про результати голосування по даній ДВК з офіційними даними, які внесені до протоколу ДВК.

Заперечення представника ВО «Батьківщина» вивели із рівноваги заступника голови ОВК №99 і він намагався вихопити протоколи із рук Колісніченко Романа, пояснюючи це тим, що згідно посади яку він займає в його обов’язки входить реагування та перешкоджання порушенням, які відбуваються під час засідання ОВК з прийому виборчої документації від ДВК. Під час цього протоколи були розірвані. Чубченко Петро Іванович виніс на розгляд комісії ОВК питання про позбавлення повноважень керівного складу комісії ДВК, а також про недопущення до засідання ОВК даного представника від ВО «Батьківщина». Під час даного інциденту, Чубченко Петром Івановичем було, наголошено, що від офіційних спостерігачів, які присутні на засіданні не поступило жодного зауваження щодо даної ситуації. На що, отримав зустрічне зауваження у тому, що озвучувати подібні питання та виступати від імені усього складу комісії має право голова ОВК Коваленко Ірина Сергіївна. Заступник голови ОВК дані зауваження на свою адресу сприйняв більш ніж емоційно, заявивши що він Голова ОВК, чим зірвав бурні оплески усіх присутніх.