На 800006 дільниці під час транспортування переносної скриньки з бюлетенями, члени комісії намагалися втекти від спостерігачів, які їхали за ними

Спостерігачі від «ОПОРи», «УДАРу» та ВО «Батьківщина» слідували за машиною із переносними скриньками. За словами спостерігачів, автомобіль, в якому транспортували бюлетені, почав сильно набирати швидкість. Замість того, щоб поїхати за потрібною адресою,  члени комісії завернули у провулок. Пізніше спостерігачі зажадали пояснень, однак у відповідь почули: «Мені так захотілося!».

За свідченнями спостерігачів, у будинку, де мали проголосувати двоє виборців, члени комісії зайшли лише до однієї квартири.

По дорозі до наступної адреси, автомобіль Daewoo Next «підрізав» авто спостерігачів. Іншими словами, унеможливив їхнє слідування за машиною з бюлетенями. Daewoo Next від’їхав лише тоді, коли авто членів комісії відірвалося на достатньо велику відстань.  

На ДВК приїхали журналісти провідних телеканалів та міліція. Було складено скаргу та акт про порушення. Очікуються також спостерігачі від ОБСЄ.

Згідно з  витягом зі списку виборців дільниці №800006 вдома мали проголосувати 49 осіб.