Спостерігач Громадянської мережі ОПОРА повідомив, що на дільницю зайшов чоловік, який представився представником ОПОРИ. Він підійшов до справжнього спостерігача і попросив її розповісти про свою роботу, а також відправляти смс з даними про хід та підсумки голосування ще й на його номер телефону

Спостерігачу це здалося дуже підозрілим, і вона вирішила проконсультуватись із колегами.

Як виявилося, це був представник штабу одного із кандидатів по округу №157. Він намагався запевнити ОПОРУ в тому, що нічого неординарного у спостерігача не просив.

Громадянська мережа ОПОРА наголошує на тому, що спостерігачі працюють на дільницях максимально об’єктивно та незалежно від будь-яких політичних сил. Спостерігачі не надсилають дані нікому іншому, крім Громадянської мережі ОПОРА.

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90;

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.