На дільниці №590906, що знаходиться в приміщенні школи №24 за адресою місто Суми, вулиця Паризької Комуни, 20 виявили бюлетені не зі свого округу – під час ранкового засідання, відкрили пакет з бюлетенями по одномандатному виборчому округу й побачили, що в одному з них в бюлетені зазначені кандидати по округу №151 Полтавської області

Як повідомив в коментарі Громадянській мережі ОПОРА голова окружної дільниці Михайло Журавський, цей факт було належним чином зафіксовано і з Центральної виборчої комісії вже надійшли нові бюлетені, які передані на дільницю.

Всього мова йшла про 387 бюлетенів. За словами голови ОВК, ця дільниця велика, тому це ніяк не вплинуло на хід голосування й дільнична комісія працювала в штатному режимі.

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90;

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.