В місті Суми на дільниці, що знаходиться за адресою школа №7, спортивна зала, вул. Лесі Українки, 23, невідомі люди обдзвонювали виборців із запитанням, чи прийдуть ті голосувати

Спостерігач Громадянської мережі ОПОРА помітив, що на дільницю зайшло троє чоловіків, які не зареєструватися в журналі як спостерігачі, а сіли за стіл недалеко від роботи членів комісії, дістали якісь списки та почали обдзвонювати внесених в них людей із запитанням: «Чи прийдете ви голосувати на дільницю?».

Коли спостерігач підійшов до них і спробував з'ясувати, хто такі ці чоловіки і що вони роблять на дільниці, отримав відповідь, що вони спостерігачі від Партії регіонів. В розмову втрутилася голова комісії, яка почала просити спостерігача ОПОРИ не втручатися. Чоловіки спішно зібрали папери та покинули дільницю, так і не зареєструвавшись в журналі, де мають реєструватися спостерігачі та журналісти. Посвідчень вони також не показали. 

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90;

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.