Міський голова обласного центру Полтавської області Олександр Мамай у своєму виступі на радіо «Ретро ФМ» агітував за  кандидатів Олександра Залужного (виборчий округ № 144) та Володимира Макара (виборчий округ № 145) аргументуючи це тим, що місту буде велика користь від таких депутатів

Те, що міський голова Полтави активно підтримує певних кандидатів мажоритарників вже стало чітко зрозуміло за результатами виборчої кампанії. Лідери Громадського об’єднання «Наш дім - Полтава», засновником та ідейним сподвижником якого є  міський голова Олександр Мамай, Олександр Залужний та Володимир Макар, останні двоє з яких тепер є кандидатами по виборчих округах 144 та 145 відповідно, користувалися певними привілеями в агітації, про які спостерігачі ОПОРИ неодноразово повідомляли у своїх матеріалах та звітах.

І вже за декілька днів до визначеної дати голосування міський голова Олександр Мамай вийшов в ефір на хвилях «Ретро ФМ» задля того, аби закликати виборців підтримати своїх протеже. Міський очільник звернувся до радіослухачів з такими словами: «Вважаю, що нашому місту буде велика користь від таких як лідери Громадського об’єднання «Наш дім - Полтава» Олександр Залужний та Володимир Макар. Ви їх добре знаєте за конкретними справами та соціальними ініціативами, які уже проводяться не один рік. Саме такі люди подбають про полтавську громаду у Верховній Раді. Я упевнений, Залужний і Макар допоможуть мені у розбудові міста».

Спостерігачі ОПОРИ нагадують, що відповідно до статті 11 Закону України «Про вибори народних депутатів України» передбачено, що виборчий процес здійснюється на засадах неупередженості органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Детальніше на МАПІ

Детальніше:
Юлія Суперека
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Полтавській області
063 568 79 01