В останні дні жовтня мажоритарники-самовисуванці 167 округу, Чортків, вдалися до нової форми агітації – вирішили в агітаційних матеріалах підтримати ВО «Свобода». «Свобода» ж підтримує іншого кандидата

Одразу два кандидати-самовисуванці по 167 округу, які позиціонують себе як безпартійні, вирішили у своїх друкованих матеріалах підтримати  ВО «Свобода». При цьому варто наголосити, що на цьому окрузі офіційно ВО «Свобода» підтримує представника ВО «Батьківщина» Івана Стойка.

Тернопіль

Один із згаданих кандидатів, екс-голова ОДА Юрій Чижмарь прямо не згадує цю політичну силу, але друкуючи в пресі гасло «Я обираю СВОБОДУ разом ми переможемо», у слові «свобода» використовує саме той стиль шрифта, що й ВО «Свобода» у своїх матеріалах. До того ж, на тій же шпальті вміщене спільне фото із керівником обласного штабу цієї політсили.

агітація

Інший кандидат Володимир Величко в своїй друкованій продукції здійснив ще прямішу асоціацію з цією партією: «Підтримуючи мене, Ви підтримуєте СВОБОДУ!», «Підтримую цінності та сповідую ідеологію ВО «СВОБОДА». 

Схоже, що для мажоритарників-самовисуванців асоціація із певною плітичною силою є додатковою можливістю отримати підтримкцу виборців.