ЦВК ушосте призначає голову окружної комісії в одномандатному виборчому окрузі № 193 з центром у Кам’янці-Подільському. За квотою парламентської фракції БЮТ-«Батьківщина» учительку Ольгу Ліпман, яку призначали двічі, змінив 66-літній викладач університету Михайло Аносов – колишній голова міської ради і міськвиконкому, а згодом секретар Кам’янець-Подільської міської ради

Першого голову ОВК Павло Білоуса «вивели з-під удару», коли позов до суду проти нього подало декілька членів комісії. На зміну Надії Мазурик, котра змінила його, прийшла Ольга Ліпман. Але і її протягом доби замінював Володимир Тюрін, якого напередодні було офіційно зареєстровано спостерігачем від ВО «Собор». Тим часом Ольга Ліпман спільно з членом комісії Сергієм Кротіком відстоювала легітимність окружної комісії на засіданні ЦВК. Адже 10 жовтня Центральна виборча комісія розглядала питання про припинення повноважень ОВК 193-го округу, бо в її роботі виявлені грубі порушення: після жеребкування до складу однієї з дільниць не увійшли представники чотирьох парламентських фракцій, що передбачено законом.

Перед затвердженням нового голови ОВК № 193 партія Наталії Королевської «Україна – Вперед!» внесла до Центрвиборчокому подання про заміну його заступника. Замість Людмили Казімірової в комісії тепер працює депутат Кам’янець-Подільської міської ради від ВО «Батьківщина» Роман Фтемов. Крім того, достроково припинено повноваження члена комісії Людмили Хитрюк (фракція «Наша Україна-Народна Самооборона») - у зв’язку із внесенням подання на Олега Мазурика. До речі, її теж уже замінювали Валерієм Андруховичем, але повертали у склад окружної комісії. Загалом, Олег Мазурик – четвертий представник цієї фракції в ОВК у Кам’янці-Подільському. На одному з його відеоо видно, як член комісії Віталій Белінський (партія «Руський блок») та інші члени комісії перешкоджають зйомці та виштовхують свого колишнього керівника з приміщення окружкому.