На три передвиборні тижні у кінозалах Хмельницької обласної фірми «КІНОВІДЕОПРОКАТ» дано зелене світло Партії регіонів. директори районних дирекцій та начальники райвідділів культури і туризму в дев’яти районах області мусять забезпечувати демонстрацію ролика про перебіг акції обласної організації ПР «За чесні вибори».

Відповідно до наказу директора фірми Василя Піддубняка, відеоролик має відкривати кіносеанси з 4-го по 26-е жовтня. З документом нас познайомили активісти обласної організації ВО «Свобода», яким його надали в одному з районних кінотеатрів.

Документ

Як ми повідомляли, 17 серпня обласна організація Партії регіонів скликала у Хмельницькому громадський форум. Під час форуму презентовано кандидатів-мажоритарників по одномандатних округах області та представлено передвиборну програму партії.

- На поширення відеоролика, - а він триває близько п’ятнадцяти хвилин, - у нас є відповідний договір, укладений відповідно до закону, - повідомив директор Хмельницького «Кіновідеопрокату» Василь Піддубняк. – Крім Партії регіонів, до нас звернулися також представники УНП Юрія Костенка, а також із Народної Партії Литвина. Але на даний час угода з ними про демонстрацію їхніх агітаційних матеріалів іще не укладена.

Детальніше на МАПІ