Кандидати у народні депутати продовжують надавати своїм виборцям безкоштовні послуги та «дарувати» гроші.

За інформацією Дарницького штабу ВО «Батьківщина», кандидат-самовисуванець у 212 виборчому окрузі Ігор Баленко годує літніх мешканців району та обіцяє їм гроші. Автори відео стверджують,  що людей зібрали у кафе, а потім перевозили в автобусі на місце підкупу. Самого моменту передачі грошей не зафіксовано. Однак із записаних розмов зрозуміло, що кошти людям пообіцяли і не видали.

Відео: http://www.youtube.com/watch?v=9vM0Ig2-V6E&feature=BFa&list=ULFgO5yG5zOxw

Від імені Олександра Ліщенка, кандидата-самовисуванця у 213 виборчому окрузі, у соціальній мережі «ВКОНТАКТЕ» пропонують по 100 гривень. 17 жовтня у спільноті «Троєщина» опублікували оголошення: «нужны паспортные данные людей с троещины возраст от 18 лет. данные никуда не идут, это благотворительная помощь депутата, что и как подробней в личку. на один паспортный номер - 100 грн! ничего противозаконного нету, никто нечего не сможет же сделать с вашими данными!!! Срочно». Ім’я кандидата стало відоме з приватного листування.

Оголошення

Кандидат-самовисуванець у 218 виборчому окрузі Лев Парцхаладзе облаштовує своїм виборцям бювети. Зараз він займається очисткою бювету  за адресою вул.Біличанська,3, який був відкритий за його кошт 5 жовтня. Причиною ремонту стали скарги людей на погану якість води.

Оголошення

Оголошення

Вадим Столар, член Партії регіонів і кандидат-самовисуванець в 217 виборчому окрузі, здійснює облаштування прибудинкових територій на Оболоні. Поруч із робітниками у дворах ставлять агітаційний щит кандидата.

Київ

Київ

Детальніше на МАПІ