Напередодні візиту лідера Партії "УДАР" на Прикарпаття прихильники кандидата-”ударівця” по 88-му округу Володимира Довганюка влаштували у Коломиї пікет. Кандидат не згодний із рішенням партійного з'їзду стосовно того, що він має зняти свою кандидатуру на користь Олеся Донія

Володимир Довганюк опинився серед 6 кандидатів від "УДАРу", яких партія знімає на підтримку опозиційно налаштованих самовисуванців. «Я готувався до з'їзду партії, мав з собою офіційні рейтинги, готовий був виступити. Але мені шкода, що у кінцевому результаті очільники партії керувалися у своєму рішенні не існуючими дослідженнями, а власними бажаннями пана Донія», заявив Володимир Довганюк. У ЗМІ Прикарпаття поширилася інформація про те, що  Довганюк знімає свою кандидатуру на користь одного із опонентів відповідно до рішення партії "УДАР", членом якої він є. Натомість, Володимир Довганюк наголосив, що не знімав своєї кандидатури з виборчих перегонів і робити цього не мав наміру всупереч бажанню свого партійного лідера.

“Ми не хочемо ставити на перший план свої амбіції і звернулися до всіх своїх партійців — якщо вони є членами партії і підтримують політику партії, вони повинні виконувати ті рішення, які прийняла партія”, - зауважив Віталій Кличко на прес-конференції в Івано-Франківську. - Наша мета на виборах — створити демократичну більшість в парламенті і тому ми вирішили з Об'єднаною опозицією висунути тих кандидтаів, які мають найбільшу підтримку виборців на окрузі, а інші кандидати повинні знятися і підтримати того, хто залишиться. Разом з опозицією ми замовили соціологічне дослідження, і на основі цих даних по 32 округуах ми зняли 22 члена партії, які не мали високої підтримки на користь представників Об'єднаної опозиції чи самовисуванців, які мають набагато більше шансів перемогти представників Партії регіонів”.

Бажання Довганюка балотуватися попри рішення партії Кличко назвав «відстоюванням своїх власних інтересів». Головний «ударівець» вважає Олеся Донія принциповою людиною, яка завжди відстоювала принципи і діяла не на користь партійних босів, а на користь суспільства. 15 жовтня ЦВК скасувало реєстрацію Володимира Довганюка.

 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]