По виборчому округу №90 новий «вибух» чорного піару. При в’їзді до Білої Церкви на білбордах, де раніше красувався Віталій Чудновський, поклеїли рекламу нібито від Людмили Дригало

Агітаційне повідомлення говорить, що Людмила Дригало – єдиний узгоджений кандидат від Партії регіонів та Народної Партії. Зверху розміщені логотипи партій. Сама реклама без вихідних даних, зазначення накладу. 

Агітація Людмили Дригало замінила інформацію про Чудновського навіть у газеті «Главная», яка раніше писала, що цього кандидата підтримує Іван Шилов та те, що «Я (Чудновський) – людина Тимошенко».

Раніше кандидат у депутати Людмила Дригало повідомляла: «Наразі, крім пошкодження фарбою агітаційних стендів та білбордів з моїм зображенням, за їх вказівкою методом «чорного піару» чиняться протиправні дії, від яких, в першу чергу, потерпають жителі нашого міста. Зокрема, до мене надійшла інформація про несанкціоноване нанесення моїх гасел на фасади будинків, магазинів та гаражів. Мета таких дій очевидна – це намагання викликати негативне ставлення й налаштувати моїх багаточисельних прихильників проти мене.»

Пропонуємо вашій увазі відео-звернення Людмили Дригало до виборців.

 

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами в окремих одномандатних мажоритарних виборчих округах. У рамках довготермінового спостереження в кожному з 225 округів працюватимуть спостерігачі ОПОРИ, а в день виборів до них приєднається ще 3 500 активістів. Організація використовуватиме новітні засоби поширення інформації щодо результатів спостереження, серед яких інфографіка та інтерактивні карти.