Проти партії «УДАР Віталія Кличка» в Херсоні діє організована група осіб. Сьогодні в центрі міста невідомі особи описали тротуари гаслами зі згадуванням партії та клеїли листівки з контрагітацією проти «УДАРу» в заборонених для агітації місцях.

17 жовтня в Херсоні по вул. Червонопрапорній на тротуарній частині дороги з'явилися написи «УДАР за УПА» червоного кольору. Поруч невідомі особи розклеїли «агітаційні» листівки партії «УДАР», про яких в самому штабі партії нічого не знають.
Рекламні листівки невідомого авторства на Червонопрапорній були розклеєні дуже швидко і неакуратно. У Херсонському обласному штабі партії «УДАР» офіційно повідомляють, що поширені невідомими особами компрометуючі матеріали не мають жодного відношення до партії.

У прес-службі обласного виборчого штабу партії  «УДАР» повідомили, що ця робота, швидше за все, проводиться конкурентами, які активізували свою діяльність на початку цього тижня. Невідомі «доброзичливці» вже встигли залишити свій творчий слід 15 жовтня на рекламних білбордах із зображенням лідера партії «УДАР» Віталія Кличка. 

Херсон

За коментарями звертайтесь:

Родіон Банар,
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
у Херсонській області
063 628 67 91
 
Довідка
Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічний перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами.