У Бердичеві (ОВО№63) роздають диски із записами пісень російської естради та «сіють сумніви» щодо опозиційності кандидатів

Як повідомляє ДТС ОПОРИ, в агітаційних наметах Партії регіонів перехожим пропонують CD-диски із записами пісень радянської та російської естради з написом на обкладинці  "Слушаем и поем на родном языке".

Dusk_vid_PR_

Також по місту масово розклеїли листівки від імені народного депутата, керівника виборчої кампанії ВО «Батьківщина» в Житомирській області Сергія Пашинського. В них йшлося про те, що нібито кандидати по ОВО №63 Павло Жебрівський, Анжеліка Лабунська та Володимир Каплієнко - «самозванці» і «підступно використовують чесне ім’я Об’єднаної опозиції для здобуття перемоги на виборах». ВО «Батьківщина» закликає не голосувати за них. Вихідних даних листівка не містить. Представники виборчого штабу кандидата у народні депутати по ОВО №63 Анжеліки Лабунської звернулися з цього приводу до міського відділу УМВС.

У виборчому штабі ВО «Батьківщина» спостерігачеві ОПОРИ  розповіли, що з приводу листівки у керівника штабу С. Пашинського справді брали пояснення у місцевому відділенні УМВС. Свою причетність до випуску та розповсюдженні листівки у штабі заперечують.

Lustivka_Batkivshuna_VO63

Контакти
Прес-секретар ОПОРА в Житомирській області
Ірина Новожилова
067 410 49 58