Навіть на Покрову і після 14 жовтня виборцям Хмельниччини розносили іменні запрошення з дільничних виборчих комісій. Згідно із законодавством, їх треба було доставити до 12 жовтня включно. Поряд із тим, через занадто довге комплектування ДВК, повільно тягнеться робота зі списками виборців

На всіх семи округах Хмельниччини відділи ведення Державного реєстру виборців передали їх дільничним комісіям вчасно. За словами представників відділів, попередні списки отримували по троє членів ДВК, про що свідчать акти прийому та передачі документів. Відвідавши виборчі дільниці, спостерігачі ОПОРИ виявили, що не за всіма адресами для голосування списки виборців доступні. Так, на ДВК № 681488 (ВО № 187) список відсутній. Як пояснив черговий через відсутність сейфа, голова комісії носить список… у сумці. Хоча, як повідомила представникові ОПОРИ керуюча справами Хмельницького міськвиконкому Людмила Черевченко, міська влада, закріпивши за дільницями відповідальних кураторів із числа керівників та спеціалістів міських відділів та управлінь, питання матеріально-технічного забезпечення вирішує у першу чергу. «У зв’язку зі зниженням максимальної кількості виборців на одну дільницю з трьох до двох з половиною тисяч чоловік, нам у місті довелося відкрити сім нових дільниць, - розповіла вона. – До того ж, тепер приміщення дільниць мають перебувати у державній чи комунальній власності, тому за декількома адресами у нас працюватиме по дві дільниці.

Не виявилося списку виборців і на дільниці № 681555 (ВО № 190). Як пояснив голова комісії Микола Гашевський, списки «на руках у членів комісії на опрацюванні». Проблемно було перевірити списки виборців на дільницях, приміщення яких не готові. Наприклад, в одномандатному виборчому окрузі № 193 з центром у Кам’янці-Подільському. Поки приміщення дільниці № 680487 в санаторії «Лісова пісня» готується, дільнична комісія працює в Гуменецькому сільському клубі. Не збігається затверджена Центрвиборчкомом адреса з фактичним місцем роботи ДВК № 680534. Замість Ріпенецького сільського клубу, зі слів голови комісії Світлани Мойсеєвої підготовка до голосування, саме голосування і підрахунок голосів відбуватиметься в місцевій школі.

Про ненадання для ознайомлення списків виборців регіональне представництво Громадянської мережі ОПОРА повідомив кандидат у народні депутати України і одномандатному виборчому окрузі № 192 з центром у Дунаївцях Йосип Вінський (член Партії «Об’єднані ліві і селяни», самовисування). Зокрема він послався на це порушення у селі Велика Кужелева (№ 680328) Дунаєвецького району, в селах Шишківці (дільниця № 680218) й Курівка (№ 680221) Городоцького району, у селах Біла (№ 681146) і Жабинці (№ 681161) Чемеровецького району та в селах Москалівка (№ 681296), Проскурівка (№ 681304), Корначівка (№ 681305) і Савинці (№ 681307) Ярмолинецького району. А ознайомлення зі списками у 33-х дільничних комісіях виявило 105 осіб, які або померли, або мешкають за межами тих населених пунктів, де мають виборчі адреси у списках.

Попри те багато суб’єктів виборчого процесу продовжують активну заміну своїх представників у складі дільничних комісій. До прикладу, ОВК № 187 у Хмельницькому провела заміни за 47-ма поданнями. Тим часом деякі громадяни уже встигли побувати у складі декількох ДВК, змінюючи при тому партії і кандидатів, що здійснюють подання про заміну.