Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, який балотувався як самовисуванець по округу №83 прийняв рішення про припинення участі у виборчих перегонах.

Віктор Анушкевичус повідомив на прес-конференції 15 жовтня, що знімає свою кандидатуру на користь міста. «Ні на чию користь я агітувати не збираюсь. Я вважаю мешканців Івано-Франківська розумними людьми, які здатні самостійно визначитись з власним вибором. Свою кандидатуру я знімаю на користь міста Івано-Франківська і зосереджуюсь на роботі для громади», – заявив екс-кандидат.

Своє рішення мер Івано-Франківська пояснив тим, що під час агітаційних зустрічей франківчани висловлювали йому підтримку як кандидату до Верховної Ради, але попросили  не покидати місто.  «Поки не буде виконано усього, що обіцяно громаді міста, я з Івано-Франківська нікуди не поїду», – наголосив Віктор Анушкевичус.

Знімаючи свою кандидатуру з виборчих перегонів, він попросив мешканців міста підтримати список «Нашої України, але зауважив, що за жодного з мажоритарників агітувати не збирається.

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]