На Позняках невідомі особи пошкодили агітаційний намет кандидата у народні депутати у 212 виборчому окрузі Тараса Чорновола

На офіційному сайті Тараса Чорновола повідомили про те, що 11 жовтня невідомі обстріляли його агітаційний намет. За словами офіційного представника Тараса Чорновола Ігоря Кушова, у дворі по вулиці О. Кошиця мала відбутися зустріч кандидата із виборцями. Двоє волонтерів перебували в наметі з апаратурою і оголошували захід. Однак їм перешкодили несподівані звуки, схожі на вибухи петард. Виявилося, що це постріли та удари металевих кульок об намет. «Атака» припинялася після 5-6 пострілів, і повторювалася кожні 15 хвилин. Активісти зателефонували у штаб та викликали міліцію.

Натомість міліція заперечує, що це був обстріл, - повідомляє Українська правда з посиланням на Українські новини. За словами прес-секретаря Дарницького РУ МВС у Києві Інни Гамалій, агітатори виявили в наметі маленькі жовті кульки для іграшкового пістолета, не бачили, хто це зробив, і викликали міліцію. Вона також додала, що в наметі нічого не пошкоджено, а міліція проведе перевірку, аби встановити, хто розповсюджує неправдиву інформацію.

DSCN5736