Проти кандидата від Об’єднаної опозиції в ОВО №63 на Житомирщині масово застосовують «чорний піар».

Як повідомляє спостерігач ОПОРА, в центрі ОВО №63 м. Бердичеві зявилися фальшиві листівки від імені кандидати в народні депутати Павла Жебрівського. В них викладені  тези з ніби-то передвиборчої програми кандидата, в яких йдеться про необхідність впровадження платної медицини для всіх, продажу земель с/г призначення та зниження закупівельних цін на молоко для фермерських господарств.В такому ж дусі в кількох газетах вийшли статті з компроматом на кандидата - «Бобер звинувачує Жебрівського у покриванні банди» («Бердичівські новини» 11.10.12), «Субота» (10.10.12.) - «Не єдиний» Павло Жебрівський».

Бердичів

Чорний піар

11жовтня під офіс передвиборчого штабу кандидата невідомі молодики в чорних масках та з написами на футболках «Очистимо Житомирщину від багна» висипали купу гною та закликали не голосувати за Павла Жебрівського. Пізніше в штабі Павла Жебрівського  спостерігачеві ОПОРи повідомили, що насправді це приміщення не є передвиборчим штабом кандидата в народні депутати Павла Жебрівського. Однак, довірені особи кандидата запевнили, що вже готують листа до прокуратури з приводу наклепницьких матеріалів у газеті «Бердичівські новини» та звернулись до місцевого відділу УМВС щодо покарання організаторів акції з підкиданням гною під офіс.

В Бердичівському мажоритарному ОВО №63 балотується найбільша в області кількість кандидатів - 23 особи. Серед яких екс-генпрокурор Святослав Піскун, радник премєр-міністра Микола Петренко та екс-бютівець і нині член партії «Обєднані ліві і селяни» Володимир Каплієнко.

Листівка Жебрівського

Листівка Жебрівського