У жодному виборчому окрузі України немає такої жорстокої і брудної боротьби між політичними опонентами, як в окрузі №88 в Івано-Франківській області, переконаний Вахтанг Кіпіані. “Те, що там відбувається, - за межею розуміння”, - наголосив журналіст.

“Я вже 22 роки колекціоную передвиборчу агітацію і 29 років збираю періодику, але більш брутальної агітації, ніж сьогодні в Коломиї, я не бачив більше ніде”, -- розповів Вахтанг Кіпіані. У його колекції, яка постійно поповнюється, є агітаційні матеріали з усіх виборчих округів, але найбільше журналіста вразила агітація проти самовисуванця по 88-му округу Олеся Донія. Кіпіані зауважив, що має вже дуже багату підбірку агітації проти Донія.

Сфальсифіковану районну газету “Вільний голос” та агітки начебто від імені колишньої дружини Донія Тетяни про його “неправильну” орієнтацію , про які ОПОРА нещодавно писала, Кіпіані назвав “рекордом бруду та маячні”. Нагадаємо, у псевдо-районці, зокрема, вийшли статті “Арсеній Яценюк: “Вважаю Донія зрадником”, “Олександр Сич: “З Донієм я познайомився в тюрмі”, “Після агітації Донія в Городенці пропали кури” тощо.

Івано-Франківщина

Івано-Франківщина

Івано-Франківщина

Івано-Франківщина

 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]