11 жовтня на офіс Тростянецької районної організації Партії регіонів напали невідомі.

Прес-служба обласної партійної організації повідомила, що зловмисники зламали двері, вибили міжкімнатну стіну та відкрили сейф з документами.

Працівники офісу відразу звернулися до міліції. Є версія, що нападників цікавили лише документи про роботу партійної організації. Так вважає голова Тростянецької районної організації Партії регіонів Олексій Новохацький: «Матеріальні цінності, такі як техніка, комп’ютери, мобільні телефони, особисті речі -  все залишилося на місці. Злодіїв цікавив тільки вміст наших сейфів.

Також партієць додав, що конкретно нікого не підозрює: «Але припускаю, що це, можливо, наші опоненти, яким не подобається, як проходить наша передвиборна кампанія: а вона проходить конструктивно, з максимальною повагою до опонентів».

Сумщина

Офіс ПР

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90;

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.