Цього тижня у Коломиї з літака розкидали листівки від імені громадського руху “Чесно” проти самовисуванця по вибочому округу №88 Олеся Донія. У листівці з символікою “Чесно” екс-дружина кандидата Тетяна Доній начебто звинувачує свого колишнього чоловіка у гомосексуалізмі.

Представник руху “Чесно”, відомий прикарпатський журналіст Руслан Коцаба під час прес-конференції спростував причетність громадського руху та Тетяни Доній до виготовлення та розповсюдження цих листівок. Руслан Коцаба зачитав звернення до журналістів від імені Тетяни Доній: «8 жовтня 2012 у місті Коломия невідомі поширили листівки із зверненням до виборців від мого імені. На них було зображено моє фото та логотип руху «ЧЕСНО». У зверненні оббріхувались подробиці мого з Олесем подружнього життя. Офіційно заявляю, що ніяких звернень до виборців Коломиї я не робила, ні від себе особисто, ні від імені руху «ЧЕСНО».

«Навіть після розлучення ми є добрими друзями, підтримуємо одне одного у важку хвилину, радимось по багатьох важливих питаннях. Я поважаю його громадянську та політичну позицію, підтримую всі його починання і планую в найближчий час завітати до Коломийщини, аби допомогти у проведенні виборчої кампанії», - підкреслила Тетяна Доній.

 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]