Днями у розпорядження Івано-Франківських ЗМІ потрапила копія гарантійного листа, у якому директор ТК “Буковель”, самовисуванець по округу №83 Олександр Шевченко начебто зобов'язується вступити до лав Партії регіонів у разі своєї перемоги на виборах.

Копія листа на ім'я Клюєва за підписом Олександра Шевченка була розіслана журналістам з невідомої електронної скриньки. “Цей лист -- це фальсифікація. Я не маю до його створення ніякого відношення. Того ж дня, коли його було оприлюднено, я подав заяву до прокуратури”, -- прокоментував Олександр Шевченко прес-службі ОПОРИ в Івано-Франківській області. Директор Буковелю переконаний, що з сучасними технологіями схожі листи можна написати від імені будь-якої людини.

Кандидат запевнив ОПОРУ, що він ніколи не об'єднається ні з Партіїєю регіонів, ні з комуністами: “Партії, які зрадили українську мову, для мене поза політикумом”. Олександр Шевченко зауважує, що ні почерк, ні підпис на заяві, яку він називає фальшивою, не відповідає його власному. “Кожна людина, яка іде на вибори, мусить власною рукою написати декларацію та заяву — хто завгодно може зрівняти ці заяви, написані моєю рукою із цією фальшивкою, і тоді все буде зрозуміло”, -- наголосив кандидат. Він сподівається, що правоохоронні органі проведуть графологічну експертизу і зроблять відповідні висновки.

За коментарями звертайтеся: