Приміщення центральної районної бібліотеки підпорядкувала собі організація Партії регіонів в історичному місті Ізяслав (ОВО №189) з центром у Красилові. Тут, на першому поверсі, вже довгий час розташовується громадська приймальня районної організації ПР, а з початком виборчої кампанії, вона фактично перетворилася на виборчий штаб провладної партії

Додаткових зручностей партійцям додає відкриття 10 жовтня комп’ютерного комплексу за глобальною програмою «Бібліоміст». Користувачам буде надано можливість безкоштовно долучатися до сучасних технологій отримання інформації. У зв’язку з цим, від входу до бібліотеки на вулиці Незалежності, 13 прибрали вивіску громадської приймальні. Але вона розташована саме за заґратованими вікнами ліворуч від входу, куди завезено техніку й проведено комунікації для безкоштовного користування мережею Інтернет.

mnmb

"Відкриттям комплексу в Ізяславі відкривається третій раунд забезпечення розширеного доступу до інформації за сучасними технологіями", - повідомила регіональний координатор програми «Бібліоміст» у Хмельницькій області Наталія Гнатюк. – Відповідно до програми, п’ятнадцять комп’ютерів надається бібліотеці безкоштовно, а приміщення, доступ і комунікації – це вже турбота бібліотеки і органів місцевого самоврядування.

До речі, начальник обласного управління культури, туризму і курортів Ірина Трунова (кандидат у депутати Верховної Ради України від Партії регіонів по одномандатному виборчому округу №187 - про комп’ютеризацію бібліотек за програмою «Бібліоміст» говорить, як про одне з основних досягнень команди, приведеної до влади Партією регіонів.