Кандидат в народні депутати України від ВО «Свобода» по виборчому округу №159 Артем Семеніхін заявив про погрози на його адресу

Як повідомила прес-секретар кандидата Оксана Скрипник, 8 жовтня Артему Семеніхіну надійшов телефонний дзвінок. Під час розмови пролунала вимога зняти свою кандидатуру з балотування. Перший дзвінок кандидат проігнорував. Проте, вже через короткий час, йому зателефонували вдруге. Цього разу вже погрожували порушенням проти нього карної справи в разі відмови зійти з виборчих перегонів. «Ми зробимо так, що буде через що відкрити…», - повідомили під час розмови кандидату в народні депутати від опозиції. За словами кандидата, погрози здійснював Анатолій Миколаєць – колишній заступник начальника управління МВС Київської області, колишній начальник Святошинського райвідділу міліції, також у минулому голова Святошинської податкової міліції.

Прес-секретар повідомила, що чекати можна чого завгодно, хоча б підкидання наркотиків тощо. За її словами, вже більше місяця тривають «наїзди» на бізнес Семеніхіна. Раптово розпочалися позапланові перевірки податкової, інших контролюючих установ та різних перевіряльників типу служби у справах захисту прав споживачів тощо.

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90;
 
Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.