У Києві продовжує з’являтися неналежна друкована агітація. Найпоширенішим порушенням залишається відсутність вихідних даних

Агітацію без вихідних даних було помічено в Деснянському районі. На дошках оголошень біля під’їздів по вулиці Бальзака були розклеєні листівки ГО Громадська ініціатива Віталія Безпалюка "Наша Троєщина". На них було зображене фото кандидата-самовисуванця у 213 виборчому окрузі Віталія Безпалюка, а також містилося запрошення на суботник, який відбудеться 6 жовтня. Під час суботника анонсовано зустріч з кандидатом.

З 26 вересня по 5 жовтня у поштові скриньки мешканців будинків по вулиці Бальзака вкидали агітаційні листівки самовисуванця у 213 окрузі Ярослава Биструшкіна із заголовком «Вся правда про метро на Троєщину". Вихідних даних агітка не містить.

Агітацію без вихідних даних поширюють також від кандидата у 218 виборчого округу Валерія Грищука.

Київ

У 219 виборчому окрузі у великій кількості помічені наклейки ВО «Батьківщина» із зображенням Юлії Тимошенко без вихідних даних.

Політичну рекламу кандидата від ВО «Батьківщина» Юрія Ганущака помітили в ліфті будинку на Русанівській Набережній, 10/1 поряд із комерційною, що також є порушенням виборчого законодавства.

Київ

У 212 виборчому окрузі в маршрутному таксі №577 розмістили агітаційну листівку кандидата від політичної партії «Україна – вперед!» Олександра Толубка.

Політична реклама кандидата-самовисуванця у 212 виборчому окрузі Ігоря Баленка встановлена на вході станцій метро «Позняки» та «Осокорки».

Усі зазначені факти свідчать про порушення Закону України «Про вибори народних депутатів України».

Київ

Київ

Київ

Київ

Київ

Київ