Кандидат у народні депутати від Партії регіонів по виборчому округу 95, діючий народний депутат України та ректор Державної податкової академії України Петро Мельник не тільки допомагає округу дитячими майданчиками та піском, а й влаштовує танцювальне шоу «Ірпінський Майданс»

За словами кандидата у народні депутати від Партії регіонів Петра Мельника, саме за його сприяння та підтримки лише в Боярці встановлено 100 лавочок та урн, облаштовано вісім дитячих майданчиків, Центральну районну лікарню забезпечено медичним обладнанням, ремонтується відділення приймального покою Боярської районної лікарні, закуповується спецтранспорт для потреб житлово-комунального господарства, до 6 дитячих садочків завезено пісок. Про все це розповідав Петро Володимирович на зустрічі з колективом Боярського автотранспортного підприємства «Автолюкс». Хоча на ці всі «добрі справи» виділялися кошти з державного бюджету.

А 6 жовтня за підтримки Петра Мельника в рамках регіонального етапу обласного танцювального марафону «Майбутнє України будуємо разом» відбулося танцювальне шоу «Ірпінський Майданс». Щоправда, в журі цього шоу не були такі знамениті артисти, як Олексій Литвинов, Дмитро Коляденко, Наталя Могилевська та Руслана. «Судив» «Ірпінський Майданс» сам Петро Мельник.

Розпочалось свято з параду танцювальних колективів Ірпінського та Києво-Святошинського району - 500 учасників та студентів в формі Академії. Під час святкової ходи діти-учасники урочисто несли прапори Партії регіонів.

Виступали дитячі колективи теж під прапорами Партії регіонів та банерами Петра Мельника. Нагороджував переможців кубками теж кандидат в народні депутати від Партії регіонів та діючий народний депутат Петро Мельник.

Громадянська Мережа ОПОРА стурбована використанням державних ресурсів кандидатом, зловживанням службовим становищем та використанням неповнолітніх осіб в агітації, що суперечить ст. 74 Закону України "Про вибори народних депутатів України".

10.8

10.8-1
10.8-2
10.8-3
10.8-4
Фото з офіційного сайта Петра Мельника
 

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами в окремих одномандатних мажоритарних виборчих округах. У рамках довготермінового спостереження в кожному з 225 округів працюватимуть спостерігачі ОПОРИ, а в день виборів до них приєднається ще 3 500 активістів. Організація використовуватиме новітні засоби поширення інформації щодо результатів спостереження, серед яких інфографіка та інтерактивні карти.