Міжнародний благодійний фонд Олександра Волкова є організатором ряду конкурсів краси в різних населених пунктах округу №158, по якому він балотується.

Конкурс «Міс Хотінь-2012» пройшов 7 жовтня в актовій залі Хотінського ліцею, що в Сумському районі.

На початку шоу ведучі оголосили: «матеріально наш проект підтримує Міжнародний благодійний фонд Олександра Волкова, а морально надихає сам кандидат Олександр Волков з дружиною».

Незважаючи на те, що Олександр Волков балотується як самовисуванець, головою журі конкурсу був Олександр Лисенко - керівник обласного штабу Об'єднаної опозиції, а в залі був присутній заступник голови опозиційного штабу Іван Боршош.

Сумщина

Сумщина

Сумщина

В конкурсі взяли участь вісім претенденток. Цікаво, що перший їх вихід був у футболках з написом «Я за Волкова». Між конкурсами виступали артисти, деякі з них, наприклад учасники гурту «Кристал», також були в футболках «За Олександра Волкова».

Ведучі під час шоу кілька разів запрошували на сцену кандидата у народні депутати. Після виходу у весільних сукнях кандидат привітав молодят, які нещодавно одружилися.

Він сказав: «Я дивлюсь на цю молоду пару і хочу від нашої сім’ї передати їм естафету, щоб у них все було гаразд, щоб народжувалися діти. Маленький подарунок. Я не маю права цього робити згідно закону, але це від усього серця, від нашої сім’ї». У подарунок була картина, яку вручила дружина кандидата.

Раніше на прес-конференції Олександр Волков заявляв, що не має жодного відношення до благодійного фонду, названого його ім’ям.

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90;
 
Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.