Цими вихідними на Позняках відбувся захід «Чисте повітря Дарниці». Попри те, що організатором мітингу став кандидат-самовисуванець у 212 окрузі Ігор Баленко, активну участь в ньому взяли й інші кандидати та партії.

Приводом до такого мітингу стало те, що Дарницький район чи не найбільше потерпає від продуктів діяльності сміттєспалювального заводу та Бортницької станції аерації. Однак захід перетворився на агітпункт, причому не лише його організатора Ігоря Баленка, а всіх охочих кандидатів.

Були встановлені агітаційні намети та поширювалися друковані матеріали від імені Віталія Яреми, Тетяни Монтян, Ксенії Ляпіної (кандидатки у 216, сусідньому виборчому окрузі), а також Партії регіонів та Народної самооборони. Міську владу представляв Голова Дарницької районної адміністрації Сергій Вітковський.

Попри те, що агітували всі, Партія регіонів відзначилася особливою щедрістю. Їхні агітнабори містили, крім друкованої агітації, прапорці, повітряні кульки, лінійку, аудіодиск «Слушаем и разговариваем на русском языке». Вручали виборцям також парасольки та кепки із логотипом партії.  Проте нагадаємо, що  частина 13 статті 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України» (про підкуп виборців) встановлює граничну вартість агітаційних речей із символікою партії чи кандидата. Ця сума не повинна перевищувати три відсотки від мінімального розміру заробітної плати, а саме 33 гривень і 54 копійки.

Завершився мітинг концертом за участю двох відомих співачок: Наталії Могилевської та дружини Ігоря Баленка Асії Ахат.

Київ

Київ

Київ

Київ

Київ