Проти кандидата у 222 виборчому окрузі Дмитра Андрієвського використовують брудні політтехнології

Кандидат у народні депутати від політичної партії «ВО «Батьківщина» Дмитро Андрієвський скаржиться на відвертий тиск на нього у своєму окрузі й повідомляє про численні випадки перешкоджання його діяльності як кандидата протягом всього часу передвиборчої агітації.

За інформацією, наданою прес-службою кандидата, ОПОРА повідомляє про найбільш промовисті факти порушень виборчого законодавства щодо Дмитра Андрієвського.

28 вересня на зустрічі кандидата Дмитра Андрієвського з виборцями кілька провокаторів сперечалися з присутніми на заході людьми, намагалися вирвати з рук політика мікрофон та вчинили бійку. Найактивнішим серед них був проректор НАУ із виховної роботи Ярослав Вікторович Козачок.

18 вересня на довірену особу Дмитра Андрієвського Максима Шкура напали з ножем. Четверо осіб міцної статури зупинили машину, розбили скло та витягли назовні Максима Шкура та його водія. Потім їх побили та завдали ножових поранень. За фактом нападу було порушено кримінальну справу.

З початку вересня з’явилося чимало чорного піару проти Дмитра Андрієвського. В Солом’янському районі розповсюджували агітаційну газету «Анонімус», нібито від однойменної організації, і в якій опублікована нібито реальна угода Дмитра Андрієвського з Банковою. Замість вихідних даних на останній сторінці газети було зазначено таке: «Надрукована за кошти всесвітньої організації «Анонімус» на власних потужностях. Наклад 100 000 прим. Відповідальний безіменний». Поширення таких матеріалів тимчасово припинилося після численних звернень до правоохоронних органів, а також затримання і притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які їх розповсюджували. Проте вже 30 вересня такі агітки знову були помічені у приміщенні КПІ.

6 вересня кандидатові від опозиції перешкоджали зустрічі з виборцями. Вона була запланована у Центрі дитячої та юнацької творчості Солом’янського району, проте довелося провести її на вулиці.

Київ

Київ

Київ

Київ