Іменинниками 650-річчя міста Городка, що входить до ОВО №192 з центром у Дунаївцях, стали Партія регіонів та кандидат-мажоритарник Олександр Герега (безпартійний, самовисування). Свято відбулося в останні вихідні вересня і було сповнене реверансів голові обласної держадміністрації, керівникові регіональної організації ПР Василеві Ядусі. Він святкував у Шепетівці, проігнорувавши день міста в обласному центрі.

У центрі Городка під час свята громади не знайшлося місця для наметів жодної політичної сили, окрім агітаційного намету Олександра Гереги. Кандидат-мажоритарник, який є почесним громадянином міста, отримав з рук Митрополита Хмельницького і Кам’янець-Подільського УПЦ КП Антонія орден Святого Рівноапостольного Князя Володимира. Крім заслуг перед церквою, користь діяльності кандидата, власника мережі гіпермаркетів «Епіцентр К» відзначив міський голова Володимир Поворозник. «За кошти сім’ї Олександра Володимировича та Галини Федорівни Герег побудовано сквер, передано спеціальну техніку для покращення благоустрою міста, а також автобус для перевезення жителів міста», - наголосив він.

На співпраці влади і деяких бізнесменів наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Вадим Гаврішко: «Кожна місцина стоїть перед вибором – жити у взаєморозумінні всіх гілок влади чи мати боротьбу, яка нічим не увінчається. Тому закликаю вас пильно огледітися, що зроблено владою за два з половиною роки, і правильно прийняти його». Він не обминув нагоди похвалити меценатство Олександра Гереги, а голова райдержадміністрації Володимир Вербановський підхопив: «Дуже багато корисних справ ним зроблено, розпочато будівництво спортивного комплексу на п’ятсот місць. Подякуймо йому за допомогу в розвитку району!».

Прізвище Олександра Гереги чулося й у вітальному слові бурмістра міста-побратима Сухачева Петра Оседського, виголошеному польською мовою без перекладу. Звісно, цінні подарунки і призи в різноманітних конкурсах Дня міста в Городку – від «мецената Олександра Гереги». Соліст гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин, котрий виступає на сценах виборчого округу №192, сказав, що «знайомий з Олександром Герегою давно і це надійна людина».

Вперше на свято міста Шепетівка, що збігається зі святом міста Хмельницького, як повідомляє офіційний сайт Хмельницької облдержадміністрації, завітав її голова. Слід сказати, що очільник ОДА вперше проігнорував День міста в обласному центрі. «Важливо, щоб на Хмельниччині панувала об’єднавча ідея, щоб люди, яким небайдужа доля Шепетівки, Хмельницької області, України ставали поруч з владою і наводили порядок у власному домі», - підкреслив у вітанні шепетівчанам губернатор Василь Ядуха. Він взяв участь у відкритті двох станцій доочистки питної води. Одна з них розташована на Старокостянтинівському шосе. Саме на цій вулиці заздалегідь на біл-борді заклеєно матеріали передвиборчої агітації кандидата у депутати Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу №190 Василя Сидора (ВО «Батьківщина) – міського голови сусідньої Славути. Ще один такий же біл-борд із агітацією за кандидата від опозиції було заклеєно на вулиці Карла Маркса, якою також проїжджав губернатор-регіонал.

"На Карла Маркса наш плакат, згідно з договором із приватним підприємцем, був від 4 вересня, а на Старокостянтинівському шосе тільки у четвер розмістили, а в суботу 29 вересня вже його заклеїли, - розповіла довірена особа Василя Сидора Тетяна Солоха. – Тим часом двох інших наших плакатів – у тих місцях, де не пролягав шлях Василя Ядухи, не зачепили.".

Шепетівка, вул. Карла Маркса, 76: до 29 вересня

Хмельницька область

і після

Білборд

Як повідомили довіреній особі кандидата працівники КП «Шепетівське РЕП», котрі клеїли плакат із квітами й написом «Рідному місту від Шепетівчан», вказівку вони отримали з Шепетівського виконкому. За фактом пошкодження майна кандидата в народні депутати України, що діяв на підставі договорів про оренду рекламних, подані заяви до правоохоронних органів.