Нещодавно у Сумах на міських маршрутних таксі з’явилася реклама кандидата-самовисуванця по округу №158 (центр – м. Білопілля, до округу входить і частина м. Суми) Володимира Токаря

На листівці зображений сам кандидат і надпис «За Сумщину! За земляка! Володимир Токар». Представники Громадянської мережі ОПОРА зафіксували таку агітацію, зокрема, на маршруті №11.

Цікаво, що Володимир Токар на своїй сторінці у facebook заявив, що не бачив такої агітації за себе. «Значит, это персональная позиция собственника маршрутки», - написав кандидат.

Нагадаємо, що у Сумах ОПОРА раніше зафіксувала факти агітації на міському транспорті за Партію регіонів, кандидата від Партії регіонів по округу №158 Олександра Костенка та рекламу без вихідних даних, але дуже схожу на агітацію Комуністичної партії.

Зазначимо, що агітація у громадському транспорті є грубим порушенням законодавства.

PA023513


За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.