Протягом двох діб в приміщенні дитячої поліклініки №1 Корольовського району м.Житомира на вхідних дверях та на кожному поверсі висіли агітаційні матеріали кандидата в народні депутати по в.о.62 округу від Партії регіонів Сергія Рижука.

Про це повідомив довготерміновий спостерігач ОПОРИ в Житомирі. 26 вересня на вхідних дверях та усіх поверхах медичної установи агітки познімали, але залишили на вікні столу для довідок.  Спостерігач від ОПОРИ зайшов до заступника головного лікаря, щоб повідомити про порушення та запитати, хто повісив ці матеріали та чи змушували працівників поліклініки  їх  розміщувати. Заступник головного лікаря сказала, що зараз піде і все познімає. Біля столу довідок лікарка особисто зняла всі агітаційні матеріали та розпорядилася помити скло.

Згідно зі статтею 74 (Обмеження щодо ведення передвиборної агітації) п.4 забороняється розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності.

Житомир

Житомир

Житомир